Home >> Muziek

Muziek


Op deze website informeren wij u over de mogelijkheden.
Mocht u alsnog vragen hebben over onze producten/services, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.Deze site is in ontwikkeling. V-D-P heeft het druk. En dat is maar goed ook.
De verdere ontwikkeling van deze site laat daardoor helaas nog wel even op zich wachten.

V-D-P.net heeft al ruim 15 jaar eraring in het maken van geluidsopnames. Vroeger werd alles nog op een analoge meersporenrecorder opgenomen.
Inmiddels zijn de technieken ver vooruitgegaan.

Nadat we alles meerdere malen op diverse sporen hebben opgenomen wordt het daarna uitvoerig bewerkt en gemixt.
Na het mixen gaat het produkt naar onze masteringsuite alwaar het tot in de fijnste details word gemasterd.

V-D-P.net beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om samen met een zeer goed luisterend oor het maximale uit jouw produkt te halen.Nadat een opname gemixt is moet deze nog worden gemasterd.
V-D-P.net heeft een eigen mastering suite.
Hier wordt de laatste hand gelegd aan de opname.
Ervaren en onaangetaste oren (van de geluidstechnicus) in een hoogwaardig klinkende omgeving is datgene wat vereist is om de juiste aanpassingen te maken om de mix te verbeteren.
Een tweede, maar even belangrijk deel van het proces is de aflevering van het product, inclusief alle nodige foutloze data.
De cd's worden voorzien van alle benodigde codes volgens de standaard. (CD-tekst, etc.)
Naast masteren van een muziekstuk kunnen wij dit ook restaureren. We kunnen tikken en ruis weghalen of reduceren en daarna het muziekstuk helderder laten klinken.
Goede mastering weerspiegelt het artistieke en technische deel van de uiteindelijke compositie; u kunt uw muziek wereldwijd ten gehore brengen in de meest optimale weergave.Mocht u alsnog vragen hebben voor meer informatie over onze producten/services, afspraak of een offerte neem contact met ons op.

Ik hoop u spoedig als bezoeker of klant te mogen begroeten.


Ga naar boven